dimarts, 22 de gener del 2008

3+2+1= 6 Music is the answer

Sona descarat...pero com resa el gran "Matias el humilde" me sobra el dinero! ...i avui m'he gastat els diners de les rebaixes, en enriquir la meva biblioteca musical. En 1 simple Double-Click, des de l'I-Tunes Store. Tenia ganes de comprar-me'ls fa dies hi avui he fet el definitiu cop de cap. Aquest és només un dels exemples de per què serveixen les NT, per gastar, gastar i gastar més encara, o per augmentar la meva biblioteca musical
Així, ara disposo dels 3 àlbums -que no CD's, què és un CD?- de Love of Lesbian ,els 2 àlbums de Factó Delafé y las flores azules i l'únic àlbum d'Albert Hammond Jr, fill d'Albert Hammond i tot gràcies al programa d'infoteiment Silenci? de TV3 i de les recomanacions d'uns i altres.

Avui ens han donat la nota de Seminari, l'assignatura per excel·lència de la Facultat, i la veritat és que no hi ha hagut sorpreses :)
Demà ja s'acaben les classes, i la setmana que vé comencen els exàmens...com passa el temps. eEl setembre que vam començar el 3er 'quatri' i demà ja l'acabem i ...d'aqui uns dies ja començarem el 4rt, el primer on ens dividiran...i això és un no parar...que marcarà el punt d'inflexió de la carrera: al juny ja haurem arribat a mig camí.

Però d'aqui al juny encara ha de ploure molt, espero.
Per exemple, dijous començo a treballar...
puc demanar més?

La foto que he pujat avui és la retocació by photoshop de l'últim àlbum de Love of Lesbian, titulat "cuentos chinos para niños de japón".